Test af forside


TILMELDING til vores FOLKEUDSTILLING
Læs mere

Går du og sysler med lidt kunst i hverdagen, så har du nu chancen for at vise dine værker frem ved at tilmelde dig vores årlige folkeudstilling.

Det kan ske fra tirsdag den 15. september 2020, og indtil tilmeldingslisten er fuldtegnet.

På folkeudstillingen er der plads til de første 30 udstillere, der tilmelder sig, og her kan vises kunst kategorier som maleri, grafik, tegning, akvarel, mixed media, skulptur, keramik, stentøj, glas, foto, installationskunst,  m.m.
Så skynd dig, hvis du vil sikre dig deltagelse i årets brag af en udstilling.
Udstillingen er ucensureret.

Du tilmelder dig via en e-mail til folkeudstilling@skovbokunst.dk, hvori du oplyser følgende: navn, adresse, tlf.nr. og hvilken kategori af kunst du ønsker at udstille.
Evt. spørgsmål kan sendes på sms til tlf.nr. 27 63 12 02.

Udstillingssted: Borup Kulturhus
Udstillingsperiode: 15. november – 13. december 2020
Fernisering: 15. november kl. 14.00
Deltagerpris:
     – kr. 250,- for medlemmer af Skovbo Kunstforening
     – kr. kr. 350,- for ikke-medlemmer


RIVERS END af Fie Norsker

Fernisering: søndag 23. august 2020 kl. 14-16 i Borup Kulturhus
Udstillingen:
kan ses frem til 27. september lør- og søndage kl. 14-16 eller efter aftale
Gratis adgang

Drømmeagtige scenarier
Værker af kunstneren Fie Norsker spænder bredt, fra akvarellernes historiefortællinger over til maleriets enkle landskaber og til keramikkens simple figurer. Hendes værker åbner for drømme, hvor abstrakte opstillinger, sære væsener og symbolfyldte landskaber udfoldes og væves ind i hinanden.

Som et samlet hele opbygger Fie Norsker et univers, der er befolket af nisser, spøgelser, trolde, ugler og menneskelignende figurer og væsener. Portalen som form går eksempelvis igen i en lang række værker, og fremstår både som portal, som halvmåne, som hårpragt, eller som klippe. Betydningen er aldrig entydig, og formen er aldrig klart afgrænset. Tværtimod bliver både betydningens og formens grænser hele tiden overskredet og flyttet.

Rivers End
Udstillingen i Borup Kulturhus er en retrospekkiv soloudstilling og alle Fie Norskers soloudstillinger får samme titel. En titel som hun har brugt i over 20 år. Titlen Rivers End er som en rød tråd i hendes indre landskaber.

På udstillingen her vil vi vise et bredt udsnit fra denne alsidige kunster. Der vil være malerier, tegninger, skulpturer og mix media repræsenteret.

Stor mangfoldighed
Fie Norsker (f. 1974) er uddannet fra Det kgl. danske Kunstakademi i København, og hun har haft et hav af udstillinger både i ind- og udland samt udsmykningsopgaver. Herudover underviser hun på Holbæk Kunsthøjskole, været aktiv i Holbæk Art og er blandt de 27 kunstnere, som her har malet et gavlmaleri – ’Totem’. Hun er i dag en vigtig del af den danske kunstscene med sin personlige, både underfundige og alvorlige stil. Hendes praksis bygger på den danske tradition for ekspressivt landskabsmaleri med reference til en kunstner som J.F. Willumsen.

Vi glæder os over, at vi har fået mulighed for at præsentere denne udstilling.


Årets CROQUISFESTIVAL aflyst/flyttet

Vi havde planlagt at afholde den 13. croquisfestival i weekenden 28./29. marts 2020. Den blev pga. af coronavirus flyttet her til efteråret 3./4. oktober 2020, og nu desværre igen …..

Vi troede og havde forventning om, at antallet af hvor mange man må forsamles, ville blive hævet af Folketinget til max 200 personer her i eftersommeren. Men antallet af hvor mange, der må forsamles, er stadig på 100 personer, og vi ved ikke, om det ændrer sig i løbet af efteråret. 

Årsagen til, at vi endnu en gang ser os nødsaget til en aflysning/flytning, er dels, at antallet på forsamlinger stadig er på max 100 personer, og at vi på croquisfestivallen er meget tæt på dette antal med kursister, modeller, censorer og folk, som er med til at få arrangementet til at fungere optimalt. Antallet samt afstandskravet på 1 m bliver snert. 

Vi flytter croquisfestivalen til den periode på året, som vi plejer at afholde den, og det bliver weekenden 20./21. marts 2021. Alle tilmeldte vil få tilsendt en e-mail snarest, og her er muligheden, at vi enten overflytter din tilmelding/betaling til den nye dato, eller du kan ønske at blive taget af listen og få beløbet for deltagelse i croquisfestivalen retur.

Vi håber jo alle på, at vi får et bedre efterår, hvad angår coronavirus – men vi synes ikke det er forsvarligt at se tiden mere an – vi beklager meget.